Фото: smakuje.livejournal.com |
Мене переслідує тема ікри: в архіві, в новинах, у снах.
У п’ятницю прочитала в листах Марії Проскурівни, матері першого нашого футуриста Михайля Семенка, про родинні гастрономічні звички. У харківському будинку
«Слово» вони їли на перший сніданок хліб з ікрою. Зокрема це дуже любив Михасик, син
Семенка та акторки Наталі Ужвій. (Ну, а на другий локшину або суп із ковбасою).
Тут ідеться про 1936 рік. Це вже початок кульмінації політичних репресій.
А тепер от трапилась інформація про те, що ікра є
потужним антиоксидантом. Лецетин, який вона містить, стимулює імунну систему та уповільнює процеси старіння. Антиоксиданти ікри виводять вільні радикали, а
кислоти підтримують пружність шкіри, протеїни активізують вироблення колагену.
Принаймні, так пише ТСН.
І тепер-от, зіставляючи ці дві інфи, а також озираючись
на події Євромайдану, я навряд намажу на Новий рік канапки ікрою. Краще вже
якесь авокадо їсти – теж корисне для шкіри.
А ви також вірите, що така синхронна інформація може бути
невипадковою?
Немає коментарів:
Дописати коментар