середу, 25 грудня 2013 р.

Раїса Богатирьова взяла під особистий контроль лікування побитої активістки Євромайдану Тетяни Чорновіл


Міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова бере під особистий контроль лікування активістки Євромайдану, журналістки Тетяни Чорновіл, яку жорстоко побили невідомі.

Про це Міністр заявила представникам ЗМІ, запевнивши, що тримає постійний зв'язок з керівництвом лікувального закладу, в якому перебуває Тетяна, слідкуючи за станом здоров’я потерпілої.

Чорновол поверталася до себе додому в село Гора, коли помітила, що за нею слідкують. Вона різко повернула назад в Бориспіль, але пізніше її машину кілька разів вдарили кузовом іншого авто. Вона зупинилася. Із машини вибігло двоє, вони розбили скло, жінка намагалася втекти. Її догнали і почали бити двоє чоловіків, - пише у своєму Facebook журналіст Мустафа Наєм.
Її стан медики оцінюють як важкий, але потерпіла притомна. Свідків жахливого побиття журналістки закликають не відмовчуватися. По гарячих слідах намагаються знайти зачіпки, щоб вийти на слід невідомих, котрі побили активістку Євромайдану.
Нагадаю, що цієї ночі отримав ножові поранення активіст харківського Євромайдану Дмитро Пилипець. Відео, зняте одразу після нападу можете переглянути тут.

Коментар від мене:
Із цього красивого жесту Раїси Богатирьової витікає один важливий наслідок — дівчину не прийдуть добивати в лікарню. Але в мене питання: для чого це Богатирьовій?
Невже її так налякало побиття жінки і так виявляється жіноча солідарність? 
Невже вона не хоче жити в країні, де навіть жінку за її активну професійну і громадську діяльність можуть покалічити? 
Невже вона припинила нас лякати, що на Євромайдані можна підхопити туберкульоз, дизентерію і грип, і тепер буде за нас вступатися? 
І, може, вона сама хоче до нас приєднатися?
Чи може вона просто феміністка?

Немає коментарів:

Дописати коментар