понеділок, 24 лютого 2014 р.

Ольгу Богомолець — у Міністри МОЗ України

Трохи про останні медичні новини.
Вчора ВР України відправила у відставку міністра охорони здоров’я Раїсу Богатирьову. Цікаво, що офіційний сайт Міністерства охорони здоров’я про цю відставку не повідомляє. У Міністерстві обмежилися заявою про те, що вони працюють у штатному режимі.

На Майдані та в соцмережах обговорюють як кандидатуру в міністри МОЗ Ольгу Богомолець, яку називають моральним лідером Медичної сотні Євромайдану. Вона займалася координаційною та просвітницькою роботою під час революційних подій і продовжує це робити тепер. Це настрої людей, а от що вирішать депутати, буде відомо найближчим часом.

Прес-служба МОЗ України повідомляє, що станом на 06.00 год. 24 лютого 2014 року відомо таке:
  • «Із початку сутичок померло (загинуло) 82 особи». Зверніть увагу на це несміливе «загинуло» в дужках. Нагадаю, що Медична служба Майдану нарахувала більше 100 померлих.
  • «Із 10 години 20 хвилин 18 лютого з місця загострення сутичок в центрі міста Києва до бригад екстреної медичної допомоги та закладів охорони здоров’я міста Києва за медичною допомогою звернулося 675 постраждалих, 447 з них госпіталізовано.
  • За останню добу (з 06.00 22 лютого 2014 року до 06.00 год. 23 лютого 2014 року) за медичною допомогою до бригад екстреної медичної допомоги звернулась 31 особа, 24 з них госпіталізовано».
  • УВАГА! Інформацію щодо стану госпіталізованих та загиблих, їх близькі та рідні можуть дізнатися за телефоном гарячої лінії у м. Києві: 15-03.

Немає коментарів:

Дописати коментар