середу, 12 лютого 2014 р.

Демотиватор від переїдання

drdobrov.com
Хочете схуднути? Знайдіть собі правильний демотиватор, що буде відганяти вас від холодильника. Це може бути картинка, фото або навіть людський жир, звісно — штучний. Але його огидний вигляд через це ніяк не кращий.
Ця модель людського жиру виготовлена з м’якого вініпласту, тож її можна навіть стискати. За своєю консистенцію вона відповідає справжньому людському жиру. Хочеться сказати: фу, яка гидота? Значить на вас це діє.

Як на мене, це відсилає передусім не до канібалізму, а до фашизму. Усі ми знаємо про той факт, що в Третьому Рейху робили мило з людей. Який жах!

Випуском анатомічно точної моделі людського жиру в 1 фунт займається американська компанія, щоправда її назви я так і не знайшла, як і ціни на такий от сувенір.

Хотіла зробити добірку демотиваторів від зайвої ваги, але виявилося, що цей найпристойніший, хоч і трохи відгонить антигуманністю, зрештою — і нашими колективними табу. Тому демотиватори – оголених пишних барешень і чоловіків із різкими підписами – за потреби знайдете легко самі через пошук.

Немає коментарів:

Дописати коментар