середу, 19 березня 2014 р.

Революція та війна знижують апетит

firtka.if.ua
За останні три місяці я схудла майже на 2 кілограми. А ви такого не помітили? Станьте на ваги, і побачите. Це я до чого — учені з університетів Пенсильванії, Дьюка і Колорадо нещодавно зробили несподіваний висновок: щоби схуднути потрібно відчути сильне обурення.

У результаті тесту на оцінку моралі та етичності поведінки з’ясувалося, якщо людина відчувала відразу до аморальних учинків, її апетит знижувався. А ми з вами останнім часом скільки аморальних учинків бачили як по телевізору, так і на вулицях власного міста? Роздягання і побиття, викрадення, відрізання голів і снайперські вбивства... Багато. Я навіть почала думати, що ці фейкові російські новини — планова профілактика зайвої ваги в росіян. А що? Їм промивають мізки з допомогою ЗМІ та вони стають:
а) лояльними до влади громадянами;
б) обурюються українськими "бандерівцями", усякими (вигаданими) безчинствами проти них та худнуть.
Як вам моя теорійка?

Цікаво, що також цим піддослідним англомовним волонтерам показували фільм французькою мовою. Одній половині сказали, що в фільмі зображено інцест, а іншій — що це фільм про звичайні романтичні стосунки. Усім глядачам роздали шоколадне молоко. Вони пили його під час перегляду фільму. У результаті люди, які думали що ця історія про інцест, випивали на третину менше, ніж люди, які вважали, що перед ними романтичний фільм.

Так оце й росіяни дивляться новини про "братьню" Україну і їм кажуть, що це, "інцест", "теракт", "русофобія" і ще всяка фігня, а вони споживають, обурюються та худнуть. І ми разом з ними, коли дивимося, що їхній президент знову хоче крові. 

Та нічого, скоро усе буде добре. І кілограми будемо зганяти спортом.
Буде добре!

Читайте також статтю "Ризики для здоров’я за надмірної ваги та схудненні" (пер.з англ.), вона гарна.




Немає коментарів:

Дописати коментар